Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Quantic Dream εργάζεται και σε ένα νέο AAA game με έντονες δόσεις χιούμορ

*
Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Quantic Dream να μας απασχολεί για το Star Wars Eclipse, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα δεύτερο AAA game με έντονο το στοιχείο του χιούμορ. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον ήρθε στη δημοσιότητα από το γνωστό insider account AccountNGT στο Twitter. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε νέο του μήνυμα, η ομάδα ετοιμάζει ένα τέτοιο παιχνίδι πατώντας πάνω στο The Dark Sorcerer Demo. Η βάση της ομάδας που το δουλεύει είναι στο Παρίσι, ενώ φαίνεται πως θα είναι ένα πιο εξελιγμένο project σε σχέση με το Star Wars Eclipse. Η τελευταία πληροφορία που δίνει είναι πως θα είναι cross-gen, αν δεν αλλάξει βέβαια κάτι στην στρατηγική της εταιρείας. Για όσους δεν θυμούνται το The Dark Sorcered Demo, ρίξτε του ξανά μια ματιά στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*